1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd do jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzesiek5_1993, Styczeń 17, 2013.

  1. Grzesiek5_1993

    Grzesiek5_1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytania 1 Czy będzie mi działał naped z stycznia 2008 philips&BenQ z płyty głównej falcon kiedy podłącze go do xboxa z płytą główną jasper z 2009 roku z października ?
    2. jeżeli mam wgrane w napedzie lt 3.0 w falconie po włożeniu napedu do xboxa z płytą główną jasper xbox będzie czytał kopie gier tak jak na falconie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: napęd do jasper

    1. Tak, jeśli zrobisz spoof na liteona 0251
    2. Musisz wgrać klucz i zrobić spoof, czyli musisz przerobić ponownie

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Grzesiek5_1993

    Grzesiek5_1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki temat do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum