1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd do xbox"a i firmware...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Spamer, Grudzień 30, 2011.

  1. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Zdecydowałem się na odróbke, ale do tego jest potrzebny orginalny firmware... czy zakup nowego napedu zlikwiduje przeróbke? Czy jest mozliwośc dostania bana z nowym napedem na starym xboxie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8

    nie
     
  4. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Ale każdy napęd można zainstalowac??
     
  5. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    LiteON dobry napęd i bez problemu czyta gry (nawet w osławionym GTA IV nie ma problemów z teksturami).

    Pamiętaj jednak, że przy wymianie napędu, będzie Ci potrzebny klucz ze starego napędu. Potem ten klucz trzeba wgrać do nowego napędu, aby ten w ogóle zadziałał w konsoli.
     
  6. wygrana2324

    wygrana2324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Przyłączam się do tego Lite-On najlepszy napęd, jeżeli chciałbyś wymieniać to tylko i wyłącznie Lite-On
     
  7. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Tylko skąd wziąść ten klucz starego napędu?
     
  8. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jaki masz napęd jak masz benq to klucz możesz wyciągnąć za pomocą programu jungleflasher
     
  9. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    uważaj bo wiem... kupiłem go od znajomego a on z allegro
     
  10. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  11. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Dla Ciebie to może być łatwe ale nie dla każdego to może być łatwe...
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to skoro to nie jest dla ciebie latwie to nie zabieraj sie za to tylko znajdz kogos kto sie zna bo narobisz wiecej szkody niz porzytku
     
Wczytywanie...

Poleć forum