1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd do xbox

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez igor123, Grudzień 29, 2008.

  1. igor123

    igor123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć Nazywam się Przemek i jestem nowy na forum mam do was pytanie mam xbox zielonego 2003r i chciałbym go przerobić i niewiem jaki należy włorzyć napęd i czy pasuje od komputera
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    o.0
    1. naped nie pasuje od komputera
    2. skoro masz z 2003r to raczej naped ktory masz w srodku da rade przerobic
     
  4. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    z 2003r. i zielony - domyślam się, że chodzi o xboxa "zwykłego" a nie xboxa 360? Jeśli tak to powiem Ci, że to forum jest o xbox'ie 360 i że przeróbka powinna być - dowiedz się tylko dokładnie jakiego masz xbox'a i zobacz na allegro.
     
  5. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    a ten 'zwykly' xbox czasem nie byl czarny?? :|
     
  6. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Eee , przemuś , czemu masz nick Igor ? :D

    Xboxa zwykłego mozna przerobic na dwa sposoby . Flash dysku lub czip napedu . Chip musiałbyś kupic na allegro i lutowac do plyty głownej . Flash dysku polega na zmianie plikow na dysku . Ktora z tych metod cie interesuje ? Panie ghost :[​IMG]
    Jaki to kolor ?
    [​IMG]

    Przemek , ktorego iksboksa masz ?
     
  7. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    napisalem czarny bo na paru filmikach i zdjeciach byly czarne wiec tak napisalem . kolor nie wazny, niech kolega z problemem napisze jaki ma i tyle :)
     
  8. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    W standardzie jest czarny .
     
  9. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    specjalna edycja z Halo była zielona, ale rok podany przez autora by sie nie zgadzal :)
     
  10. igor123

    igor123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory że nieodpisywałem ale miałem problem z internetem
    Mam x czarnego i chciałbym flashować dysk
     
  11. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
  12. igor123

    igor123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzienki za pliki ,ale wystąpił problem spaliłem dysk i niewiem skąd wziąć partycje
    c i f
     
  13. Dreed

    Dreed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
    spaliles dysk przy wgrywaniu tych plikow?
     
  14. igor123

    igor123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie podczas przepinania
     
Wczytywanie...

Poleć forum