1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd DVD do nagrywania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BezKitu, Kwiecień 24, 2012.

  1. BezKitu

    BezKitu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Czy może być napęd sony g120, zamiast Liteona ? Do nagrywania gier
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak chcesz grac z płyt w xgd3 to tak
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    moze ale nie zainstalujesz gier xgd3 na dysku
     
  5. BezKitu

    BezKitu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie chodzi mi o napęd w xboksie, tylko w komputerze do nagrywania .
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. BezKitu

    BezKitu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ok, ale sony ma takie same specyfikacje jak napęd liteona
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tylko ihas nagrywa XGD3 w 100% bo do niego wyszedł firmware
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli twoja nagrywarka obsługuje płyty DVD+R DL, to możesz nagrywać gry na Xbox'a 360. Jeśli masz Dash'a niższego lub równego 13604, to gry XGD3, nagrane zwykłą nagrywarką możesz instalować na dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum