1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd dvd problem po flashu !!! (pilne)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elbyczus, Listopad 24, 2010.

  1. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
    Witam. Posiadam napęd Benq, dziś chcialem sprawdzic czy mi moja plyta czyta naped no i czytala a akurat zajrzalem na forum i xtreme lt+ bylo no i jungle flasher sie wieszał zanim przeszlo na zakladke schodzilo 2 minuty i pozniej wkoncu wykrylo naped zczytalo klucz firmare wyciaglo no i tak jak w poradniku byla zaczalem wgrywac firmaware no i 1 , 2 ,3 block i wyszlo ze operacja zakocnzaona niepowodzeniem i teraz jak wlaczam xboxa to mam jedna diode czerwona i naped niereaguje niewiem co sie stalo moze mi ktos pomoc bo niewiem teraz co robic ;///////
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
  4. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
    no moge podziekowac za pomoc naprawde dzieki
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Spoko ziom, ale mogłeś dać przynajmniej dziękuję.

    Ja bym polecał próbę w dosflashu, ale widzę, że skoro przez 30 minut nikt nie odpowiedział to chyba się powiesiłeś.
     
  6. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "i 1 , 2 ,3 block Co to znaczy ?
     
  7. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
    reading bank 1 , 2 , 3 i wyszkoczylo verify failed czy cos takiego pozniej jungleflasher sie zawiesil i tyle bylo komp reset a naped nie dziala i swieci czerwona dioda
     
  8. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
    jakby ktos pomogl dal jakiekolwiek intrukcje co robic bylbym wdzieczny nie badzcie obojetni pomozcie :(
     
  9. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    elbyczus: więc masz gdzieś plik dummy.bin z tego benq?
     
  10. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
    mam tylko key i stary soft i nowy i tyle ale teraz odlaczylem naped i dziala konsola :D
     
  11. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Upewnij się że to właściwy klucz. Jeżeli jungleflasher się wiesza to zostaje Ci dosflash powinieneś się czuć o wiele bezpieczniej. Najlepiej zczytaj klucz jeszcze dosflashem. Napęd był po prostu w vendor mode wtedy trzeba wyłaczyć i włączyć zasilanie konsoli.
     
  12. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
    ja nie kumam tego dos flasha niewiem od czego zaczac ;/
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  14. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
    ale to ze mi mruga na czerwono dioda to nic ? bo ja wogole sie teraz nie moge polaczyc napedu z kompem i niewiem :|
     
  15. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
  16. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
  17. elbyczus

    elbyczus Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Niebylec
    widze ze wszyscy chetni by pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum