1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd DVD w wersji Arcade HDMI

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szoke, Marzec 17, 2008.

  1. szoke

    szoke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam taki problem bo chciałbym kupić wersję 65nm Arcade HDMI, i też odrazu ją zflashować. Poczytałem ostatnio trochę o flashowaniu i myślę, że z wgrywaniem nowego oprogramowania nie miałbym zbytniego problemu jednak przy wersji Hitachi v0079 trzeba już lutować, a tego nie chciałbym robić.

    Czy te napędy często występują w nowych Arcade'ach ?

    Chciałbym kupić konsolę jeszcze przed świętami (jest czas aby przetestować :) ) a najlepszą ofertę znalazłem w Media Markcie (769 zł), tylko zastanawiam się czy nie dostanę tam właśnie tego Hitachi :/. Na allegro mógłbym też kupić no ale tam cena nie spadła jeszcze do nowej 777. No więc jak to jest z tym występowaniem Hitachi, dużo ich jest w arcadeach ? :)
    Dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Napęd DVD w wersji Arcade HDMI

    Arcade właściwie wszystkie mają napędy inne niż hitachi 79 (najczęściej Benq) więc z przerobieniem nie ma problemu, co innego z nowymi premium bo w nich na ogół te napędy występują. Ale zawsze można sobie jakoś pechowo trafić więc to nie jest tak że na 100% tego napędu nie dostaniesz.
     
  4. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Napęd DVD w wersji Arcade HDMI

    W Acrade najczęściej jest BenQ a Hitachi-LG 0079fl/fk to raczej w Elite się spotyka :)
     
  5. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Napęd DVD w wersji Arcade HDMI


    W Arcade zawsze sa napędy BenQ
     
  6. szoke

    szoke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Napęd DVD w wersji Arcade HDMI

    No dzisiaj zakupiłem x-a i trafił się Benq :D
     
  7. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napęd DVD w wersji Arcade HDMI

    a ktora wersja
     
  8. szoke

    szoke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Napęd DVD w wersji Arcade HDMI

    Nie wiem, nie otwierałem jeszcze
     
Wczytywanie...

Poleć forum