1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Hitachi a Lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pindoll, Lipiec 11, 2012.

  1. Pindoll

    Pindoll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam !

    Posiadam takowy napęd:

    [​IMG]

    Czy na ten napęd da się wgrać Lt 3.0 ? Jeśli tak prosiłbym o jakiegoś linka gdzie można o tym poczytać ponieważ nigdzie nie znalazłem żadnych informacji. Jakie są inne opcje przeróbki takiego napędu ? Czy w razie czego warto przerabiać na lt 2.0 ? Czy może poczekać jeszcze jakiś czas. Niestety jest to mój pierwszy hitachi jaki mam szansę przerobić, moje wcześniejsze przerobione konsole miały napędy liteona więc większych problemów nie było. A wiem że z hitachim są problemy i jest kłopotliwy. Z góry dziękuję!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Do hitachi nie mam lt3 wgraj lt2 .
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  5. Pindoll

    Pindoll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy można by było sczytać klucz i np kupić inny napęd? Wgrać ten klucz i by śmigało?
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  7. Pindoll

    Pindoll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jeszcze takie ostatnie pytanie, czy jest możliwość aby przerobić to na RGH bądź JTAG ?
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jeżeli konsola wyprodukowana do sierpnia 2011r to bez problemu.
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    X360key obsługuję już nowe napędy Slim Hitachi (0500 & 0502)
    wystarczy posiadać klucz z xella i dwa pliki z nandu
     
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zgadza się, ale cena lekko odstrasza :)
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    heheh odstrasza to mało powiedziane, trochę dołożyć i 2 konsola wyjdzie heh
     
Wczytywanie...

Poleć forum