1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Hitachi - Klucz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Senser1, Listopad 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Senser1

    Senser1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, w Xboxie skończyła mi się gwarancja więc chciałbym go przerobić czytałem poradniki itp ale mam jeden problem jak wyciągnąć klucz z tego napędu ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Przez Probe. Zakup na allegro USB Probe, poczytaj troche poradniki i dasz radę :)
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przeczytaj poradniki dotyczące wyciągania klucza
    Nie potrzeba probe
     
  5. Senser1

    Senser1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    nie jest konieczne , bo na niektórych po prostu nie bedzie ci widzialo napedu . na w/w jest to raczej pewne
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja mam kontroler sata intel i działa. Komp kupiony w MM.
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum