1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naped hitachi v59 - na ile wazna topologia i jak nagrywac XGD3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wyzwolenia, Lipiec 27, 2013.

  1. wyzwolenia

    wyzwolenia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Im wiecej czytam tym mniej wiem
    Pomozcie prosze

    Mam naped stary hitachi rom ver 59 i w tym watku c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks jest napisane ze nie bedzie LT3 dla tego napedu oraz ze naped moj ignoruje topologie nowa.
    Co to dal mnie oznacza? Jak mam nagrywac w koncu te gry XDG3?
    Mam przepuszczac wpierw Abgx360 czy nie?
    Czytalem watek na forum o nagrywaniu na LT2 ale on chyba nie tyczy sie mojego napedu.

    Dodam ze nagrywarke mam TSSTcorp SH-S202H SB00.
    Nagralem juz Crysis 3 ktory ma XGD3 oraz inne. Niestety troche gier nie chce dzialac po nagraniu (tych XGD3) i nie wiem gdzie robie blad. Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. wyzwolenia

    wyzwolenia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To juz mnie zupelnie zakreciles. Nagralem juz Crysis 3 kotre IMHO ma wlasnie wersje 3. Jakim sposobem?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak, nagrać nagrasz ale gry XGD3 się nie włączą, będzie wyskakiwać szmatka. Zwykłą nagrywarką nie nagrasz poprawnie gier XGD3 pod Hitachi.
    Musi być IHAS.
     
  6. wyzwolenia

    wyzwolenia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja nagralem ta gre i dziala :O
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    normalnie się instaluje ten twój crysis ?
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To jest niemożliwe, żeby to wszystko poprawnie działało XGD3 według Twojego opisu sprzętu.
     
  9. wyzwolenia

    wyzwolenia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobralem ISO z Crysis. Wypalilem na tym samsungu jw. Wkladam plyte do napredu Hitachi jw i dziala Crysis 3 PL.
    Czary?
     
  10. wyzwolenia

    wyzwolenia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Abgx pokazal doklanie takie info o tym ISO ktore nagralem i dziala

     
  11. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ale czy zainstalowałeś ??
     
  12. wyzwolenia

    wyzwolenia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Uruchomilem na Xbox 360 - pisalem juz w pierszym poscie.
    Czy chodzi Ci o to czy gram z dysku twardego - jesli tak to nie bo mam 10GB dysk tylko i malo na nim miejsca.
    Napisz konkretnie o co pytasz to chetnie odpowiem.

    Tak czy owak ktos moze mi pomoc - pierszy post :(
     
  13. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no to chłopie nie sprawdzisz czy masz szczęście i gra działa bo dobrze nagrana płyta musi się zainstalować
     
  14. wyzwolenia

    wyzwolenia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja nie pytam jak instalowac tylko jak zrobic by gdy dzialaly
     
  15. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    kupić ihasa....proste ?!
     
  16. wyzwolenia

    wyzwolenia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli crysis sie nagralo to dlaczego mam kupowac inna nagrywarke?
    Proste z punktu widzenia osoby ktora nie wydaje kasy.
     
  17. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Skanuj tak samo jak tego C3 i tyle a jak nie będą działać to IHAS innego wyjścia nie masz, nikt Ci nic innego nie napisze ani nie podpowie, LT w Twoim napędzie nie wspiera gier nagranych zwykłą nagrywarką tzn. metodą ''Turncate''
    Twój działający C3 to po prostu fuks...
     
Wczytywanie...

Poleć forum