1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Hitachi v78 i LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MasterP88, Marzec 4, 2014.

  1. MasterP88

    MasterP88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Jak zapewne wszyscy wiedzą od końca 2013 roku istnieje możliwość flashowania napędów Hitachi v78 i v 79 do LT3.0 :) Oczywiście postanowiłem sflashować swój napęd Hitachi v78 przy pomocy Jungle Flashera. Odczytałem klucz, wykonałem spoof LT 3.0 z moim kluczem i podczas weryfikacji pojawił się komunikat że 12 sektorów jest niezgodnych. Test stabilności wypadł poprawnie więc dokonałem flasha. Teraz moje pytanie ponieważ mam kopię gry działającej pod LT 3.0, a po włożeniu płyty do napędu pojawia się czarny ekran i po kilku sekundach pojawia się komunikat o zabrudzonej płycie "Przetrzyj płytę szmatką", w związku z tym zastanawiam się co może być tego przyczyną ? Najbardziej prawdopodobne jest że flash nie przebiegł poprawnie ;/ Jednak wyczytałem że pod napędy Hitachi v78 i v79 gry należy nagrywać nagrywarką iHAS (bądź jej odpowiednikami) ponieważ inaczej nie będą one działały. Swoją kopię wykonałem nagrywarką DVD DL Lite-On (która nie jest uwzględniona na liście Burner Max Payload ). Proszę o opinie w tym temacie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz lt 3.0 to skan abgx360 z ustawieniem autofix level 3 i wtedy nagrywasz. Nie dograło ci topologi. Nagraj na początek jakaś grę xgd2 nie wymaga ihas.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak musi być ihasem, pewne info

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tylko IHAS, payload jest niepewny...
     
  6. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    615
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tu masz wyraźnie wypisane c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks xgd3 w lt 3.0 wypalane ihasem lub także Burner Max Payload (sam potwierdzę to), zaś zwykłe xdg2 na każdej nagrywarce nawet laptopowej , wcześniej musisz być pewny ze gra obraz są prawidłowe i poprawnie spatchowane z dograną topologią , nie robi się już spoof przy LT 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum