1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd hitachi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez seba7878, Luty 15, 2014.

  1. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    witam mam napęd hitachi w xboxie . przerobiony na lt 3.0 i chciałbym sie spytać czemu czasami niechce xbox odtworzyc gry xgd3 nagranej ihasem.
    np miałem black ops 2 od kolegi i jak uruchomiłem xbox'a to działało pograłem troche zmeniłem gre potem jeszcze raz black ops 2 i niechce działać.
    pisze nieodczytywany dysk.prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Ja mam tez taki napęd i np. gdy wkładam grę w xgd3 to słychać że płyta nabiera obrotów i traci i albo po paru próbach się gra odpala, albo napęd tak cpyka 3 po 3 razy pod rząd. I wtedy wysówam napęd i od nowa aż załapie, gry wypalane ihasem rev.b
     
  4. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    to kilka razy az gre załapie trzeba . a tak jest z każdą?
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    No w sumie tak prócz xgd2
     
  6. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    bo jak konsole włącze to działa wkładam np fifa street pogram i chce znowu w black ops 2 i niemoge nieodczytywany dysk. myśle że lepiej by było napęd na liteon wymienić

    Chce uruchomić gta i niechce sie uruchomić czarny ekran bez błedu , prosze o pomoc

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Spróbuj jeszcze raz nagrać, obraz przejechaleś abgx ?
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Masz stary napęd jak świat i się dziwisz że Ci płyt nie czyta.
    Wymień go na litka i będzie spokój.
    Nie zakładaj 10 tych samych wątków na forum!
     
  9. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Problem roziązny był na pendrive plik który zacinał mi konsole . teraz wszystko śmiga
    Temat do zamknięcia
    Witam.
    Przepraszam jak już jest taki temat.
    mam xbox360 arcade z napędem hitachi
    Wszystko ładnie śmiga . tylko dzisiaj kolega mi nagrał na ihasie gta 5 i jak wkładam do konsoli to ona stuka 3x3 i jak stuknie ostatni raz pokazuje sie nieobsługiwany dysk . co moge zrobić żeby działało


    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  10. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Musisz parę razy poprubować aż załapie. A masz tak tylko z gta czy też z innymi grami w xgd3
     
  11. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    miałem gta od kolegi też ihasem to rano grałem działo ale dałem mu płyte żeby mi nagrał , nagrał mi napoczątek konsola sie zawisiła . przy po włorzeniu pisało uruchom gre i obrazek przeczyściłem płyte(bo mam smackdown vs raw tez mi zawieszało i przeczyściłem i niezawiesz) teraz nic niema pisze nie obsługiwany dysk
    mam tylko gta 5 z xgd3 . konsola na lt 3.0 napęd hitachi dash najnowszy . a gry xgd2 odrazu czyta i śmigajo

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak Ci nie czyta gier XGD3 to są dwa wyjścia...
    Gra słabo nagrana albo po prostu już laser nie wyrabia, do gier XGD3 jest ciut mocniej wykorzystywany.
    Wymień napęd na liteona i po problemie.
     
  13. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Kolega @-=SETH=- w poście wyżej myślę napisał wszystko już co powinneś wiedzieć. Ja jednak obstawiam na Padający Laser (ewentualnie można spróbować wpierw przeczyścić soczewkę)
     
Wczytywanie...

Poleć forum