1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd jaki??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nitro, Maj 13, 2010.

  1. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Witam chciałbym się zapytać jaki mam napęd bo ściąganie panelu i wyciąganie napędu odpada a na tych numerkach to troszkę jestem kijowy..

    Data: 2008-08-09
    Team: ADUE
    LOT NO: 0906

    Pytam się bo chcę przerobić konsolkę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
  4. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    A czytać też nie potrafisz..napisałem przecież że ściąganie przedniego panelu odpada...
     
  5. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    Liteon v1 (mam konsole z lipca i tez ma v1 )
    Trzeba mieć sprzęt żeby wyciągnąć klucz a później to już łatwiej i tutek chyba jest :p
     
  6. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Na 100%?
    A go łatwo przerobić? Jest tutek na forum?
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Da się jego przerobi.
     
  8. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    A na forum tutoriale są?
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    piotrek nie wprowadzaj go w blad dales mu linki do V3 gdzie trzeba ciac ścieżki
    on ma pewnie liteona V1 gdzie potrzebny jest tylko spear
     
  11. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    właśnie czytać nie potrafisz?! jak byś wszedł w link który ci podałem to byś mógł określić po tackach jaki masz napęd.....

    CYTAT Z LINKU KTÓRY PODAŁEM WCZEŚNIEJ:

    Nitro ty się naucz najpierw czytać, a później zwracać komuś uwagę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum