1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Lite-On 74850C Klucz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaroShoter, Grudzień 20, 2011.

  1. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem z wyciągnięciem klucza z Napędu Lite-On 74850C, konsola przerobiona prawdopodobnie na LT 1.92, dash 13599, czytałem na forum i jedni piszą ze się nie da bez probe, a drudzy że można to zrobić phat key'em. Proszę poradźcie czym mogę to sczytać, i jakby ktoś był tak miły i opisał jak krok po kroku wyciągnąć ten klucz byłbym bardzo wdzięczny. Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie typu "poszukaj na forum, już to było" - wiem że to było tylko poprostu nie mogę się doszukać poprawnych odpowiedzi, trochę zamęt jest na forum.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK, ale mam takie pytanie, to zasilanie 3,3v mam dołożyć z osobnego źródła napięcia, czy z konsoli, jeżeli z konsoli, to na jakich pinach znajdę to zasilanie? i czy to ma być GND czy + ?? Gdzieś na forum widziałem ze ktoś pisał że GND. Dziękuję.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tutek 3 post masz samorobe
     
  6. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję Bardzo! Niezauważyłem, jeżeli masz jakieś uwagi z swojej strony, co do późniejszego flasha, podziel się proszę zemną, ponieważ będę to robił pierwszy raz. Pozdrawiam.
     
  7. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Uwaga ode mnie, flas*** dosflashem.
     
  8. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, flash poszedł bardzo dobrze, lecz mam problem z pewnymi grami, otóż gra Battlefield 3 działa tylko gdy wyciągnę pendrive (służy mi jako karta pamięci), a jeżeli pendrive jest umieszczony w konsoli to wywala mi komunikat o aktualizacji, wiecie może od czego to? następna gra jest to COD MW2, i komunikat "płyta nie jest obsługiwana" próbowałem bez pendrive ale to samo się dzieje ( płyta sprawna, grana u kolegi, sprawdzałem tę grę nawet na 2 różnych płytach ) Konsola po flashu na LT+ 2.0, plik LTPlus-025-v2.0.bin. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jakiś dash?

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  10. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kolega napisał że mam 13599.

    Musisz zrobić aktualizacje dasha.
     
  11. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na jaki dash mam zrobić aktualizację? i czy aktualizacja dash'a z pendrive (offline) usunie mi przeróbkę? dash'a mam aktualnie 13599
     
  12. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zoobacz na dashu 604 nie usunie jak masz lt 2.0 tylko najnowszego nie wgrywaj bo zablokuje Ci xgd3
     
  14. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, wielkie dzięki! a jakiś pewny link do tej aktualizacji? żebym później jakiejś innej wersji nie pobrał , Dziękuję Pozdrawiam.
    Dokładnie jest to wersja 13604?
     
  15. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Problem! Włożyłem pendrive z aktualizacja 13604 lecz mi jej nie zainstalowało bo miałem za mało miejsca, teraz w ustawieniach pisze że mam dasha 13604, (wcześniejszy 13599) a tak naprawde go niemam, gry które mi nie chodziły dalej nie chodzą, a aktualizacji nie mogę włączyć jeszcze raz.... Proszę o poradę co mam zrobić. Pozdrawiam
     
  16. pablishto

    pablishto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dom
    mam pytanie, jezeli naped zoatal zle sflashowany (nie zostal wyciagniety klucz), to moge kupic nowy naped, sflashowac i bedzie wszystko ok ?
     
  17. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie. Musisz miec klucz, czyli wyciagnac go z plyty glownej

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  18. pablishto

    pablishto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dom
    mi chodzi o to zeby kupic nowy naped, sflachowac go i wymienic ze starym.
     
  19. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz miecz klucz zeby to zrobic
     
  20. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    musisz mieć klucz ze starego napędu, a piszesz że go nie wyciągnąłeś tylko zrobiłeś fl.sh. Nie jest ci potrzebny nowy napęd tylko osoba która wyciągnie ci klucz z płyty - czyli osoba która robi RGH- i ona może wtedy poprawić twój napęd.
     
  21. pablishto

    pablishto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dom
    jeszcze jedno, a w oryginalne gry moge grac tak ? (nie gram online)
     
Wczytywanie...

Poleć forum