1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naped lite-on DG-16D2S-09C LT3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mizi, Sierpień 9, 2012.

  1. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    czy w przypadku tego napedu moge kozystac z tego poradnika :
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/tutorial-odczyt-unlock-flash-lite-dg-16d4s-jungleflasher-124974/
    po co odczytywac model z chipa??
    w tej wersji napedu tez musze??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  4. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    u siebie w napiedzie mam lt 2.0
    czy tym sposobem bede mogl odczytac klucz napedu:
    czy potrzebuje niezbednie usb probe??
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Musisz probe mieć.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  6. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    a jak myslicie wykonanie czegos takiego zamiast probe dalo by rade, chodzi o to ze nigdzie w okolicy nie kupie a czekac na allegro to troche dlugo ??
    a wszystkie czesci przez przypadek w swojej skrzynce mam.
    [​IMG]
    z tego tutka Xbox-experts.com - Tutorial - Flash Your Lite-On for Free
    lub:
    [​IMG]
     
  7. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Akurat USB Probe na tyle proste urządzenie, że złożenie go samemu kosztuje 5zł i wykonasz to w pół godziny jeśli orientujesz się w elektronice.
     
  8. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    no orientuje sie w elektronice.
    mozesz podeslac jakis schemacik albo cos bo jedyne co znalazlem to te schematy pod coma
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  10. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    korzystalem z

    [​IMG]

    wykorzystalem do tego stary przewod od xboxa 1 dla tego odcielem ostatnie piny
    i teraz pytanie co do gnd rozumiem ze mam przeciac przewod i jak wychodzi z konsoli to w odpowiednim momencie przykladam sonde??

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum