1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd LiteOn DG-16D2S system nie startuje po podłączeniu do komputera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pigula4121, Listopad 4, 2011.

  1. pigula4121

    pigula4121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Moj problem polega na tym że system nie startuje po podłączeniu napędu do komputera, do biosa też nie da się wejść. Przed tym próbowałem zflashowac napęd, zrobilem wszystko tak jak w instrukcji na tym forum. Po podłączeniu do konsoli wyskoczył błąd e64.
    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    E64 oznacza że jest jakiś problem z napędem, pewnie się źle sflashował. Ciekawe czemu system Ci się nie włącza ;/
     
  4. pigula4121

    pigula4121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie mam zielonego pojęcia, nawet bios'a nie moge wlaczyc jak jest podpiety ...
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie włożyłeś wtyczki od zasilania odwrotnie czasem, bo jeśli tak a to bardzo prawdopodobne uwaliłeś napęd
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To podlacz sata jak juz wystartuje i tyle
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    To wtedy więcej niż pewne albo nie wykryje napędu albo zwiecha na windzie
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sprawdzic moze na starym kompie tez tak mialem i dzialalo
     
  9. pigula4121

    pigula4121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bios i Windows startuje jednak ale po długim czasie, a i tak nie widzi napędu.
    Nie włożyłem wtyczki odwrotnie, bo uzywalem usb probe i zszytałem klucz, potem wprowadzilem napęd w venore mode, wyprowadziłem i odłączyłem, podłączyłem do xboxa i zonk E64 ...
     
  10. pigula4121

    pigula4121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie ogarnełem ten szit ... Odpaliłem windowsa, podłączyłem napęd, włączyłem Jungeflashera, wbiłem w zakładke MTK wybrałem port i wprowadziłem w venore mode mimo iz nie widziało napędu, ale wprowadził go ! Wgrałem jeszcze raz i wszystko hula ! Poprzednim razem nie wcisnąłem WRITE .... Dziękówka za pomoc.


    Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum