1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Liteon Ixtreme Pomocy !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jasiiu181818, Luty 12, 2011.

  1. Jasiiu181818

    Jasiiu181818 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam napęd wymieniany Liteon w Xbox 360 i wgrany Ixtreme 1.6. Czy jak wgram Ixtreme LT+ to będą działać mi najnowsze gry, choć napęd był wymieniany?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zależy jaki napęd miałeś wcześniej, jak samsung albo starsze hitachi to litek odpada.
     
  4. Jasiiu181818

    Jasiiu181818 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oryginalny napęd też był Liteon.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wiec bedzie dzialac.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to śmiało pakuj lt+......i nawet się nie zastanawiaj....
     
Wczytywanie...

Poleć forum