1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

naped liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kogut, Maj 12, 2011.

  1. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mozna cos zrobic z napedem jak został zle podlaczony kabel zasilania i z napedu poszedl dymek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Musisz miec klucz, zeby wlozyc nowy naped. Z uwalonego napedu mozna sporobwac wyciagnac klucz progamatorem
     
  4. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    klucz posiadam
    naped jest widziany pod sata
    tylo wymiana wchodzi w gre czy da sie go jakos zrobic
    gdzie polecacie kupic naped
     
  5. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
  6. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Ja mam nówke liteona na zbyciu. Jak wyslesz klucz to wgram Ci go i odsprzedam za 100+kw
     
  7. d3avvu1d3

    d3avvu1d3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A napewno już jest po napędzie? Z mojego też poszedł dym z tego samego powodu a napęd mimo to działa już jakiś rok;)
     
  8. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co z nim robiles ze dziala nadal
    u mnie gdy podlacze konsole to normalnie chodzi
    tylko ze po wlozeniu plyty nie ma zadnej reakcji
    moze jest jakas szansa go uratowac??????
     
  9. d3avvu1d3

    d3avvu1d3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie to było w trakcie przerabiania. Jungle Flasher nadal widział napęd, więc wgrałem firmware i działa.
     
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Kolego jeżeli posiadasz DVD_KEY to po prostu wykasuj FW z napędu zrób Flash od nowa może pomoże, jeżeli nie pozostaje ci tylko wymiana na nowy napęd. Pozdro
     
  11. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak wgrywamy key w nowy naped
     
  12. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
  13. dawidldz

    dawidldz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    kup identyczny napęd i sflas*** jakby był to ten stary. wykorzystaj wcześniej sczytane pliki z poprzedniego napędu
     
  14. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Ewentualnie inny tylko, ze bedziesz musial miec ofw i wpisac swoj klucz.

    witam witam :d Ty tam tez uwazaj, bo masz juz 9pkt :D
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    witam ponownie bgszef heh

    a co do tematu to jesli miał liteona to musi kupić liteona albo benq albo hitachi 78/79 bo one wspieraja ap
     
  16. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupie tego liteona co mialem
    a jak wgram ten klucz to nowego napedu to przypusmy kiedys jak bym zgubil klucz z tego napegu pierwszego to czy jak zgram go juz z tego nowego to bede mogl go flashowac z granego tego drugiego napedu
     
Wczytywanie...

Poleć forum