1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naped nie chce sie wysunac...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez wrobelek166, Styczeń 12, 2009.

  1. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    witam mam problem z napędem otóż po wymianie pasty termoprzewodzacej jakos zwalilem modol rf myslalem ze to tylko to sie zwalilo ale jednak nie po poskladaniu konsoli nie chcial mi ise wysunac naped sprobowalem padem w menu i dziala ale wsadzilem plytke i teraz nie moge wyciagnac:( po rozkreceniu konsoli stwierdzilem ze nei dziala ten przycisk na plycie glownej do wysowania napedu wie moze jak to naprawic lub jakos inaczej otworzyć naped???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Jak nie działa ? Pewnie go zle wstawiles . ten przycisk musi sie zapierac o taka wypustka plastikowa . Wtedy napewno działa . No chyba ze jestes zdolny do kwadratu i zepsules i naped (tak w nawiasie jak to zrobiles ? Rece z kamienia czy jeszcze w pilke grales miedzy czasie ? ) - joke
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    tak sie dzieje jak sie samemu na sile chce paste wymienic
     
  5. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    a da sie tacke pilotem wysowac??? to bym sobie pilot kupil
     
  6. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    raczej ci to nie pomoze skoro w ogole ci sie nie otwiera naped...źle pewnie podłączony
     
  7. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    "naped sprobowalem padem w menu i dziala"
    Wysuwanie działa, z poziomu menu konsoli
     
  8. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    no wlasnie monias wie o co chodzi... czy ktos kto ma pilot do xboxa wie czy da sie wysunac naped z plytka w srodku bo padem sie nie da...
     
  9. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    prosze pomóżcie mi...
     
Wczytywanie...

Poleć forum