1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd nie dziala - pomocy!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Speed95g, Wrzesień 17, 2011.

  1. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Witam,
    dzisiaj próbowałem pierwszy raz przerobić naped w xboxie podłączyłem go do kompa ale komp go nie widział, po godzinie nie miałem już sił z tą zabawą tak więc złożylem xboxa ale niewiadomo co się stało z napędem i nie reaguje na moje polecenia (poprostu nie reaguje na cokolwiek) dodam ze caly czas mryga dioda. Co zrobić? Pomóżcie
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    oddać fachowcowi
    Tak to jest jak bierze się za coś, co się nie potrafi zrobić
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Sprawdz cz dobrze kable sa wlozone a jak dobrze to pewnie zjarales elektronike...
     
  5. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    ale co sie moglo stac ma ktos jakies sensowne odpowiedzi lub podpowiedzi
     
  6. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    niby lekki dym polecial jak podlaczalem a co do kabli to na moje oko sa dobre mozna to w jakis inny sposob sprawdzic


    rozebralem caly naped i na ukladzie nie bylo oznak ze cos jest spalone
     
  7. Aaron_1988

    Aaron_1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smigiel, Poland
    Pewnie DIODA miga na dole, i masz na 100 % błąd E64 to znaczy że napęd został rozwalony błąd E64 wyskakuje w tedy gdy źle został wgrany FLASH lub się spalił napęd nowy napęd i po bólu
     
Wczytywanie...

Poleć forum