1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciek Niedziałkowski, Lipiec 16, 2011.

  1. Maciek Niedziałkowski

    Maciek Niedziałkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działał, ale po przerobieniu przestała się wysówać tacka, proszę o pomysły co może być przyczyną? tacka zupełnie nie reaguje na przyciskanie klawisza wysuń. Kiedy klikam otwórz na ekranie to jest normalnie, pokazuje 'otwieranie' 'zamykanie' ale nic sie fizycznie nie dzieje

    P.S. Pytam z ciekawości czy w kre zakupioną za granicą jest możliwość grania w wersji polskiej?

    P.P.S. Nie wiem już czy tak ma być ale miga mi ta środkowa diodka na zielono, jestem już totalnie skołowany :d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lawenda

    lawenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja bym wysłał konsolę na gwarancje jeśli masz, lub skontaktuj się z supportem na xbox.com
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj soft jeszcze raz...lub coś upaliłeś w napedzie.....pewnie sam przerabiałeś.....
     
  5. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Migająca lampka wskazuje na brak prawidłowej komunikacji napedu z konsolą. Są takie możliwości:
    1 wypadla wtyczka od napędu - dociśnij. ją
    2 podłączyłeś odwrotnie zasilanie napędu - wymiana na nowy napęd lub naprawa elektroniki i czasem wymiana lasera.
    3 wgraj jeszcze raz FW
     
  6. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    A napęd wogóle prądu dostaje? czy ani me ani be?
    Sprawdź czy dobrze napęd jest podpięty, (co ja gadam, módl się by był dobrze podpięty)

    P.S jeśli tacka w dashboardzie po wcisnięciu A się wysuwa a po wciśnięciu klawisza Eject na konsoli nie to może przycisk jest źle wpięty
    P.S2 jak nic nie da, to spróbuj wgrać FW od nowa, jak to nie pomoże to pewnie napęd spalony.
     
Wczytywanie...

Poleć forum