1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd nie działa?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez martin649, Listopad 7, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam problem z napędem.Gdy wkładam grę do napędu laser podjeżdża raz zakręca i dalej nic gra nie działa dlaczego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl
    Podaj więcej szczegółów ;)

    Ile lat ma konsola, czy bardzo eksploatowana ?
    Czy konsola przerobiona i czy dopiero po Flashu napęd przestał czytać płyty ?
     
  4. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Konsola jest po flashu dzieje się tak od sytuacji:
    Miałem błąd aktualizacji systemu po tym zainstalowałem najnowszy dash i usunęło mi LT+1.1.OD tego czasu mi się to dzieje.
     
  5. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl
    Już są jakieś konkrety ;)


    A napisz czy gry oryginalne działają ??
     
  6. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie także nie działają(filmy też).
     
  7. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
    Nie kliknięte outro po flashowaniu?
     
  8. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jak w dosflahu kliknąć outro ? W JF jak mają się wgrywać banki to freezuje mi kompa więc pozostaje tylko DOS.Tam też jakoś trzeba zakończyć?
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Nie. Wgraja sie banki, odlaczasz naped i reset kompa.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  10. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W Jungleflasherze zrobiłem tak jak u tutku i kliknęłem outro :/ Jaka może być inna przyczyna? Mam tak w 2 napędach...
     
  11. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    laser uwalony podkówka multimetr i cheja tylko po niżej 3 kohm nie reguluj
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum