1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd nie odczytuje gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosmal007, Grudzień 21, 2013.

  1. kosmal007

    kosmal007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Limanowa
    Cześć
    Mój napęd to liteon, moja konsola to xbox elite jest z 2009r, a przerobiłem go 2 lata temu. Mam problem, gdy włożę oryginał do napędu to go odczytuje a jak włożę kopie to przez chwile pracuje napęd a potem nic się nie dzieje i tam gdzie powinno pisać zagraj w grę, to pisze otwórz napęd. Mam lt 3.0, wcześniej czytał, gry nagrywam dobrze, bo na nagrywarce ihas124b z burner max
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A nie pisze dysk z nieznanymi zawartościami?
     
  4. kosmal007

    kosmal007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Limanowa
    właśnie nie, tylko pisze otwórz napęd.
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To laser. Spróbuj otwórz zamknij laser jak ci złapie za którymś razem to znaczy laser.
     
  6. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    miałem to samo.

    Trza ,,Podkręcić laser"

    Poradnik jest na forum ewentualnie google (Wujaszek zawsze pomoże) ;)
     
  7. kosmal007

    kosmal007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Limanowa
    Tylko ja wymieniałem laser może jakiś miesiąc temu, właśnie teraz go skalibrowałem i czyta tylko wychodzi komunikat że nie może odczytać płyty, albo jak już idzie gra to później też wyskakuje taki komunikat. Konsola strasznie głośno chodzi mimo tego że mam grę zainstalowaną na dysku.
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz padnięty napęd i tyle kup nowy, albo oddaj do serwisu skoro chwilę wcześniej wymieniali laser.
     
Wczytywanie...

Poleć forum