1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd otwarty na siłę - nie można wysunąć ani wsunąć.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcinparada, Wrzesień 3, 2011.

  1. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
    Kosz

    Kosz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12088
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak sie w glowie nie ma nic. To traci se kase kup nowy naped. Jestes przykladem jak rozwalic mechanike napedu

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12088
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak jak zerwales zebatki i plastiki to na pewno naped ma otwieranie otwaryjne. Nie silowe

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Napisales ze podczas flashowania chciales wyciagnac tacke ale po co?
    Przy napedzie Benq nie wysuwa sie zadnej tacki
     
  7. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
  8. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Przeciez w tamtym temacie jest odpowiedz na twoje pytanie.
     
  9. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
  10. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
  12. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Musisz wyciągnac tacke w włozyc na swoje miejsce, jezeli zębatki są całe.
     
  13. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie moge gosciu ktory robi flash napedow i nie wie jak je otwierac no czysty profesjonalizm
    Wracajac do tematu bez rozbierania napedu nic raczej nie zdzialasz, mechanizm ktory odpowiada za równomierne podnoszenie czy tez obniżanie silnika rowno z praca tacki zostal uszkodzony lub z ktorys szyn mechanizmu wyskoczyl zabek
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no i przez takich fachowców spada reputacja bo ludzie sie boją dać do przeróbki....po co ty otwieraleś ten napęd.....zadnego napędu nie potrzeba otwierać do flashu....rozbierz jak potrafisz i zobacz co jest połamane zrób foto i jak chcesz to podeślij bo u mnie sie wala troche gratów...
     
  15. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Radziłbym nie oddawać konsoli w ręce tego człowieka...
     
  16. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
  17. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
  18. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przy napedzie Benq nie wysuwa sie zadnej tacki!!
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ale po co ty chłopie tackę chciałes wysunąć...jechane bedziesz miał bo ogloszenie dajesz a nie wiesz co to spoof i tacke do flashu wysuwasz
     
  20. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12088
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Naped bez fw nie otworzy nie polcam nikomu do ciebie dawac konsoli. Jestes osoba ze sprzetem z brakiem umiejetnosci zupelnych. Nawet nie wiesZ jak otworzyc naped czyli wiedzy 0

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum