1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Philips & Benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez feru, Styczeń 15, 2011.

  1. feru

    feru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam konsole z 2008 w wersji chyba iXtreme 1.5 lub 1,6. Po rozebraniu napęd jest Philips & BenQ model VAD6038 FW 6493 z 2007r. Chce uruchomić Kinecta ale musze jeszcze podłaczyć dysk bo przy aktualizacji pisze ze za mało miejsca na aktualizacje. Czy przed tym zalecane jest aktualizacja do LT+ 1,1 ? Co przy tym napędzie wgrać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. suchy666

    suchy666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez mam benqa VAD6038 i w zeszłym tygodniu wgrywałem LT+ 1.1 a pozniej zrobilem aktualizacje. Bardzo łatwo sie wgrywa, zrobilem to w/g jakiegos filmiku z youtube`a (nie pamietam ktory to był).
     
  4. blady321kris

    blady321kris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krasnystaw
  5. feru

    feru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A muszę mieć ten Connectivity Kit, czy bez niego tez się da ?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  7. feru

    feru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy FW z z tego postu będzie OK ? czy to dla nowszych napędów. Próbowałem Dosflash ale nie wykrywa mi napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum