1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd,Płyta,Laser, FIFA ? -,-

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathes0015, Kwiecień 11, 2010.

  1. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Witam posiadam x360 arcade..
    jest z 29-09-09r. Więc posiada liteOn v3.

    Mój problem polega na tym "wyczyść płytkę miękką ściereczką, zresetuj konsolę" a problem mam tylko z FIFA10 mam ją oryginalną i zgraną na płytkę na verbatimke. Przed flashem konsoli miałem ten sam problem. Kuzyn ma 2 oryginalne fify i ma to samo. Nie posiadam dysku żeby zgrać sobie tą fife więc mam problem. Laser sprawdzany przy flashu jest czyściutki, inne gry działają mi bez zarzutu. Czasem trzeba poczekać kilka sekund żeby odpalić gre bo tak to czasami się konsola wiesza. Ale to nie tu jest problem. Czy te fify są zepsute? czy co w tym siedzi... Proszę o szybką odp.
    W inne gry mogę grać godzinami. Gdy nagrywam grę sprawdzam ją zawsze abgxem, nagrywam na verbatimkach, predkoscia 2,4x. Więc nie wiem co jest z tymi fifami! Z góry THX !

    chciałem jeszcze dodać ze gry sformatowałem konsolę tzn. Usunęłem wszystko z niej, raz mi odpaliło, a gdy nie miałem zflashowanej konsoli normalnmie wchodziło mi do menu i przy wchodzeniu piłkarzy na boisko ten bład mi się pojawiał a tak to przy wejściu do menu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Mysle że jakiś problem z grą. Może jakieś błędy CRC..
    A jezeli masz oryginalna fife to jak zrobiłeś kopię? Normalnie za pomocą jakiegoś programu--> Kopiuj DVD ?
     
  4. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Gra musi być walnięta...albo zła pobrales wersie albo złe przegrałeś dysk ,jest Tutek jak robic kopie poszukaj...albo ściągnij inna wersie
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli twój orginał miał ryski to pewnie spowodowało to że piraty też działają jak by były porysowane, bo zgrało się z błędami.

    Ps. Kopiuje się za pomocą kreona lub otwierasz napęd wkładasz jakiś film, podmieniasz płytę na tą z grą z xboxa i już.
     
  6. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    tak ale ja mam oryginalną grę i z torrentów ściągałem całkiem inne iso i nagrywałem. wiec oryginał nie ma nic z tym wspólnego. A dacie jakis link jak z oryginala skopiowac na zwykla plytke ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum