1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd pod xbox elite

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez General27, Marzec 12, 2012.

  1. General27

    General27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam taki problem. CHciałbym kupić takiego xboxa: XBOX 360 JASPER ELITE 13599!! TANIO!! + FIFA 10! (2202747064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Ile kosztuje wymiana napędu do niego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nowy napęd z gwarancją lite-on 16D2S kosztuje koło 120 pln, wymienić możesz sam, jedyne co Ci może sprawić problem to otworzenie xboxa jak nigdy nie otwierałeś ;)
     
  4. General27

    General27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hahaha żebyś wiedział że sprawi mi to trudność:D
    Można prosić o jakiś link do napędu?
     
  5. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. General27

    General27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tylko ciekawe co dokladnie sie stalo z tym napedem, gdyz jesli go uwalil i nie odczytasz klucza z napedu to bedziesz musial zczytywac nand, by sie tego dowiedziec, co wiaze sie z dodatkowymi kosztami.
    A naped na 100% nie dziala, gdyz allegrowicz chcial kupic u mnie naped Lite-On'a :)
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z napędem możesz powalczyć może to kwestia gumki tylko albo mechaniczne zablokowanie
     
  9. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Na pewno uwalil bo to handlarz.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    napęd na bank uwalony , widac ze konsola nieudolnie otiwerana....bedziesz musiał dołozyć na napęd i jeszcze wgrać soft, więc lepioej od razu kup 100 procent sprawnego jaspera....
     
  11. General27

    General27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wielki dzięki za pomoc:)
     
  12. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Chyba kase na odzysk klucza.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum