1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd podmieniony ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MykPykPyk, Lipiec 25, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siemka, nie mam pojęcia czy mam oryginalny napęd w moim Jasperze.Wyczytałem że niektóre miały samsung, niektóre philipsa.
    Więc zastanawiam się czy przypadkiem nie miałem spofowanego napędu (nie wiem czy dobrze napisałem ;p ) .
    Gry np Saints Row The Third, nie czyta komunikat o ściereczce, gra została nagrywana dwa razy na verbatimach i esperanza.
    Na verbatimach się zainstalowała na dysku normalnie
    Oto zdjęcia mojego napędu
    [​IMG]
    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko liteon w jasperach

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Popraw zdjęcia.

    @ up miał na myśli liteony

    @ down to nie jest liteon
    toshiba-samsung jest w twoim
     
  5. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli żeby pograć w gry XGD3 muszę mieć oryginalny napęd, tak ?
    Czy może jest jakiś myk ?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz mieć liteona z kluczem z tego Samsunga
     
  7. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Obojętnie jaki to będzie liteon ? tzn chodzi mi o to czy mogę kupić takiego np na allegro
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dowolny byle liteon czyli szukaj 16D2S.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  9. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok, dzięki ! :)
    Do zamknięcia ;)
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum