1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd pomocy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Paweł Matusik, Listopad 13, 2011.

  1. Paweł Matusik

    Paweł Matusik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem dałem konsole do przerobienia lecz okazało sie ze mam napęd 1075 koles prubował ją zflashować ale nieudało sie naped teraz jest otwarty zamyka sie tylko do połowy niewiem co jest prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Z***** flash, niech naprawi albo oddaje kase.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. Paweł Matusik

    Paweł Matusik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    on chciał zrobic flash tylko niewykrywało napędu kasy wgl niedawałem niewiem co jest
     
  5. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    Po pierwsze takiego napędu nie ma zakładam że chodzi o 1071 więć jak masz klucz to nie ma problemu czyli dumy i całą reszte
     
  6. Paweł Matusik

    Paweł Matusik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry ale mam Lite-On 1175 DG-16D5S dokładnie ten niewiem moze cos tak wpadlo jakas sróbka albo cos niewie pojade tam w sobote pogadać z tym kolesiem
     
  7. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    i jak gadałeś z gościem?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    takie serwisy omijać z daleka i dawać w dobre, ręce i sprzet ci powien odać w takim stanie jak go dałeś, czyli sprawny.
     
  9. panpodziemia100

    panpodziemia100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zastanawiam się jak mógł chcieć wgrać do niego flasha jak jeszcze go nie ma nawet w fazie testów?
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie metodą jak te przerabialne i brak pojęcie ,że tego się nie da:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum