1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd- problem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Milosz9022, Styczeń 31, 2011.

  1. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    Witam. Mam problem dotyczący napędu. Nie wiem czy jest to wina napędu xboxa , czy PCta. Więc tak. Chciałem dzisiaj nagrać dwie gry. Zużyłem już 3 płyty esperanzy. Wcześniej normalnie chodziły. Teraz w Img Burnie pisze, że nagrywanie zostało zakończone sukcesem. Jednak, gdy wkładam płytę do xboxa, to pisze tylko "otwórz napęd" Czego może to być przyczyna? Dodam, że moje starsze gry z płyt esperanz xbox normalnie odtwarza. Z góry dziękuje za pomoc.


    PS: Proszę o nie pianie postów typu "Kupuj Verbatimy"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Jeśli masz iXtreme 1.5 lub 1.6, to musisz wykonać patch wave.
     
  4. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    Mam IXtreme Lt 1,1. Czy możliwe, że może to obrazy są zepsute? Dodam, że próbowałem nagrać 2 różne gry. Próbowałem po 3 razy i nic.
     
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Moze nagrywarka powoli dogorywa ?
     
  6. wezyk20

    wezyk20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może kiepska partia płyt?
     
  7. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    To wina nagrywarki.

    Na Verbatimach poważnie by działało :).

    Nie pytaj dlaczego tak jest, bo nie odpowiem Ci na to pytanie. Problem taki sam miałem z FFXIII. Nagrałem 5 płyt, wszystkie dobre. Sprawdzałem jakość niśnika, wszystko było OK, a w konsoli cały czas otwórz napęd.

    Na próbę nagrałem Verbatima, płyta działała.

    Później zmieniłem nagrywarkę na dużo, dużo lepsza, nagrałem na tych samych płytach, na których Ty nagrywasz i gra działała bez najmniejszego problemu.
     
  8. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    Problem rozwiązany. Błąd leżał w źle skonfigurowanym abgx. Teraz po ponownym ustawieniu, wszystko znów działa tak jak powinno. 2 płyty = 2 gry. Dzięki za pomoc. Co do nagrywarki to faktyczni może już kończyć swój żywot, ale jeszcze nie teraz. Dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum