1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mavilo, Maj 1, 2012.

  1. mavilo

    mavilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od przerobienia napędu Lt 3.0 który pochodził z 3 dni i pojawił się problem konsola zaczęła się restartować a potem już napęd się nie otwiera. Wydaje mi się, że soft padł. I jak podłącze konsole pod internet wgra mi się oryginalny soft?? Dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jakiego masz dasha? Jeśli starszy niż 14719 to tak. Jeśli 14719 to wgrają ci się tylko avatary.
     
  4. mavilo

    mavilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba ten najnowszy. Teraz nie wiem czy napęd mi się popsuł czy soft nawalił. A jest inna możliwość do powrotu na oryginalny?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    jest możliwość wgrania orginalnego softu tak samo jak ci lt wgrywali
    jak podłączysz do neta nie usunie ci przeróbki tylko 13146 reflash napędu robił o ile dobrze pamiętam
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. mavilo

    mavilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam nadzieje że tylko soft trzeba wgrać od nowa bo konsola nie wysuwa tacy i ciągle miga zielona dioda;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum