1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Samsung Dashboard 12611 gry AP 2.5

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez stasicklol, Kwiecień 23, 2011.

  1. stasicklol

    stasicklol Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    joł jak w temacie ..
    czy gierki z ap 2.5 beda smigac na mojej konsoli ?? chodzi mi glownie o dashboard .. czy musze aktualizowac do najnowszej wersji >> dzieki za odp!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jak masz samsunga od nowosci to beda smigac. Mozesz smialo aktualizowac do 12625
     
  4. stasicklol

    stasicklol Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jezeli naped byl wymieniany?? chodzi o to ze od nowosci byl samsung i go wymienilem na samsunga poniewaz nie odczytywal plyt .. to bedzie hulac??
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    tak
     
  6. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    Ja chcialem sie zapytac dlaczego jak mam najnowszy dash(wgywalem jak odpalalem crysis 2) i AC:B nie chce odpalic. Mam samsunga i ixtreme 1.6. Prosze o odpowiedz
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgrak lt....a może miałes podmieniony napęd z liteona.....
     
  8. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    Mozliwe ale sprawdzalem kabelki i sa takie jak przy samsungu. Sprawdzalem gra jest dobrze nagrana bo jak wkladam i zaczyna odpalac jest czarny obraz jak przy urochamianiu gier a tu zaraz wyskakuje ze nierozpoznana plyta, ale w interfejsie jest zagraj w AC brotherhood. Wiec tu jest to ap 2.5??
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @mic_09:
    Wave zmieniałeś?
     
  10. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
  11. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jesteś pewien, ze w oryginale miałeś Samsunga?
     
  12. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    No wlasnie nie bo jak kupywalem to dalem za przerubke 200zl ale jak mozna sie dowiedziec jaki byl naped orginialnie
     
  13. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak by mieć 100% pewności? Nie można. 200 zł to dużo, wygląda jakby wymienili ci napęd, a aby "przerobić" wymieniano tylko napędy LiteOn gdy było nie do przerobienia. Napisz jaka to płyta główna i jaka data produkcji.
     
  14. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    Dato produkcji to 05.07.2008, a nie wiem gdzie jest nazwa pł. głowniej??
     
  15. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to sprawa wyjaśniona.

    Samsungi przestali montować gdzieś pod koniec 2007 roku. Sierpień 2008 to moment kiedy przechodzili z BenQ na LiteOn. Masz już najprawdopodobniej oflagowaną konsole. Jedyny sposób by teraz odpalić gry z AP25, to zdobyć jakiś napęd który AP25 obsługuje (LiteOn, BenQ, nowsze Hitachi) i zrobić spoofa.
     
  16. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
  17. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    a jak bym wgral teraz na samsunga IXTREME LT 1.0 to chodzily by mi gry z ap 25??
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie bo nowy dashboard i tak wykryje podmiane napędu.....liteon , benq albo hitachi 78/79
     
Wczytywanie...

Poleć forum