1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd samsung/hitachi xtreme 5.3?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez magiks33pl, Listopad 16, 2009.

  1. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam jak macie napęd samsunga lub hitachi to czy nie lepiej wgrać zwykłego xtrema 5.3 bo po co nam iXtreme i jego zabezpieczenia jak ban murowany?A xtreme nie sprawdza żwdnych zabezpieczeń i bez problemu odpala gry z każdym wave i nagrane na dl +/- a i nawet gry z pierwszego x'a na dvd -/+? A i tak na zmodowanych konsolach gramy offline i niepotrzebne jest activate.iso używając xtreme
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Grasz na necie iXtreme ,offline i nie grasz na live to xtreme ,proste

    xtreme nie wymaga niczego bo nie sprawdza nic tylko odpala grę .
     
  4. b3cz

    b3cz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po fali banów, która trwa, myślę, że nie ma różnicy między tymi przeróbkami (niezależnie co masz, dostajesz bana)... Sam c4eva ze sceny napisał, żeby przerobić sobie na xtreme i czekać na nowy FW.
     
  5. overlordhell

    overlordhell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jest też wersja na lite-on tego Xtreme 5.3 ? Chciałem przerobić kilka gier z wave4 na wave3, a w późniejszym czasie chciałbym wgrać tego Xtreme 5.3 to czy będą chodzić gry przerobione 360WavesPatcher ?
     
  6. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    @magiks33pl

    Jeśli masz możliwość to wgraj stary Xtreme. Nie ma na nim żadnych problemów, nic nie trzeba patchować, KAŻDY wave działa bez najmniejszych ingerencji, ściągasz - działa.
    A m$ teraz i tak banuje za FW, nieważne czy jest to Xtreme czy iXtreme, więc zapomnij o live i wgrywaj Xtreme. =]

    @overlordhell

    Do Lite-On'a nie ma Xtreme i nikt go już nie zrobi. Jestem wręcz pewny, że gry które były patchowane i tak będą chodzić na Xtreme.
     
Wczytywanie...

Poleć forum