1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd samsung i przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wojciech Mocard Kuprewicz, Kwiecień 12, 2014.

  1. Wojciech Mocard Kuprewicz

    Wojciech Mocard Kuprewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam napęd samsung prawdopodobnie jest na niej przeróbka lt2.01 czytałem tutaj kilka tematów i wyczytałem że na tej przeróbce gry xgd3 normalnie działają a mój problem polega na tym że kupiłem kilka orginalnych gier na xbox360 np wwe13 wiedzmin 2, i niestety orginalne gry mi nie działają nie wiem oco chodzi pisze wyczyść płytkę czystą szmatką ktoś pomoże

    a i dodam że gry nagrane pod xgd2 normalnie działają

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zobacz na Ofw laser do wymiany.
     
  4. Wojciech Mocard Kuprewicz

    Wojciech Mocard Kuprewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oryginalny firmware napędu, czyli jeśli napęd czyta kopie z twoich gier a oryginały nie działają to może być wina lasera ( normalnie jest odwrotnie ).

    Wysłane z mojego P6-U06 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Wojciech Mocard Kuprewicz

    Wojciech Mocard Kuprewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale problem w tym że działają mi oryginalne jak i kopie... tylko oryginalne gry w formacie xgd3 nie działają ogółem xgd2 oryginalne czy nie śmigają bez problemu nwm wina przeróbki dasha ?
     
  7. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Xgd3 są bardziej wymagające dla lasera, wyczyść pamięć podręczna jak nie pomoże, wyczyść laser i zobacz. Jak orginalne nie działają to będzie wina dasha tylko lasera.
     
  8. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Jaka data produkcji konsoli? Może zły napęd zamontowany.
     
  9. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Jaki rok konsoli? Mialam podobnie przy swojej starej konsoli.Np gry piraty dzialaly,a jak kupilam oryginalna gre to jakis blad wyskakiwal.
    Laser padal po prostu.
     
  10. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może wyczyścić laser i kalibracje a tak to wymiana lasera. Słaby laser raczej nie czyta piratów niż orginałów.
     
  11. Wojciech Mocard Kuprewicz

    Wojciech Mocard Kuprewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola z 2008 roku wejście hdmi ma. wy nie rozumiecie działają mi xgd2 każda gra czy orginalna czy nie problem tkwi tylko w grach xgd3 ani orginały ani piraty nie działają
     
  12. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A napęd przypadkiem nie był wymieniany? Bo na wydaje mi się ,że napęd Benq do tej konsoli ma być.
     
Wczytywanie...

Poleć forum