1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd samsung w jasperze ?!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez daniel12949, Lipiec 9, 2010.

  1. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Witam otóż dzisiaj patrze na tacke i porównałem z tym zdjęciem i okazało się że mam napęd samsung chociaż że jest to xbox 360 jasper data produkcji 2009.02.03
    [​IMG]
    Czy to jest normale że w jasperze mam ten napęd po lewej ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    a konsola nowa czy używana?? :)
     
  4. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    używana
    czy to oznacza że napęd był wymieniany??
     
  5. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Pewnie był wymieniany spoff z litka na samsunga.
     
  6. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    wszelakie znaki na niebie i ziemi na to wskazują
     
  7. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    a czy ten napęd jest gorszy od liteona??
    czy będe mógł wymienić ten napęd bo coś czytałem że trzeba mieć jakiegoś keya ale jak był już wymieniany to będe mógł jeszczego go sprawdzić??
     
  8. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Na pewno jest starszy od liteona. Spokojnie da sie wyciągnac key z samsunga i wgrać do innego napędu. Ale jak chodzi to nie ma co szaleć.
     
  9. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    jak masz keya to możesz go wymienić, jak nie masz musi ktoś Ci go z napędu przed zmianą wydobyć i wtedy bez problemu zrobisz spoffa, hm, a czy gorszy.. ile ludzi tyle opini, dla mnie to to samo :)

    EDIT:
    kolega x-sauber za szybko pisze :D to ja sobie ide :D
     
  10. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Ciekawi mnie tylko dlaczego poprzedni właściciel wymienił w nim ten napęd

    edytował promi

    Jeszcze jedno pytanie mam czyli jak był napęd wymieniany to znaczy że plomb już nie ma i mogę rozkręcić konsole?
    Bo czasami musze przycisnąć napęd bo niechce się otworzyć
     
  11. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Najlepiej go zapytaj bo możliwości jest mnóstwo. I można by pisać do rana :)
     
  12. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    ja strzelam że plomb nie ma, zdejmij panel przedni to zobaczysz.. taka papierowa, albo świecąca :)
     
  13. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Plomba jest pod przednim panelem. Jak sie nie otwiera to gumka slizga
     
  14. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    jest taka naklejka i na niej pisze xbox 360
    to jak został napęd wyciągnięty jak plomba nie naruszona??
     
  15. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    A czemu miała by zostać naruszona? Jak się tym zajmujesz na codzień nie ma szans żeby ją uszkodzić.
     
  16. xbox360maniak

    xbox360maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plomba to zwykła naklejka. Wystarczy podgrzać suszarką do włosów i bez najmniejszych śladów możesz ją zdjąć.
     
  17. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    A czy podlega gwarancji w sklepie jeśli ma bana??
     
  18. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    nie, ban = utrata gwarancji
     
  19. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Nie ma takiej możliwości.
     
  20. xbox360maniak

    xbox360maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli ma bana gwarancja nie przejdzie,chyba że kupiłeś konsole np w saturnie i dostałes bana 2 dni póżniej wtedy jest szansa że uda się wymienić po prostu konsole na drugą bez wysyłania na serwis.
     
  21. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    nie bo ten koleś co mi ją sprzedał miał ją już z rok czyli nie musze patrzeć na plombe
    To mam ostatnie pytanie co może być uszkodzone w tym napędzie że czasami trzeba docisnąć napęd żeby się otworzył??
     
Wczytywanie...

Poleć forum