1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Samsunga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez valentine28, Listopad 24, 2010.

  1. valentine28

    valentine28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam posiadam Xboxa z 09-09-2006 roku z napędem Samsunga. Konsola była przerabiana 2 lata temu i ostatnio pół roku temu. Czy aby zagrać w gry z AP25 muszę oddać znowu do przeróbki na LT+?? czy AP25 nie obsługuje samsung i moge grać normalnie???
    (nie wiem jaką mam wersje napędu i przeróbki )<---- mógłby ktoś powiedzieć jak to sprawdzić?:D
    Dodam że do tej pory wszystkie gry mi działają teraz tylko nie wiem czy mi nfs i AC beda dzialac:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grinderxxx

    grinderxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dołaczam się do pytania. Mam samsunga i przeróbkę iextreme 1.51. Wczesniej był w konsoli chyba napęd liteon i jest zrobiony spoof na samsunga. Czy po przerobieniu bede mógł grać w gry nowe i stare (wczesniej patchowane do wave 2)?
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie ma i nie będzie LT+ dla samsunga bo on nie obsługuje ap25
    wgraj LT 1.0 dla samsunga i bedzie śmigało
     
  5. shark1981

    shark1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Zdaje mi sie żę sie powtarzam z pytaniem... Czy LT 1.0 uruchamia gry z ap2.5 czy będę musiał używać active iso czy tez patchować gry ? dodam że mój napęd to samsung niespoofowany i nie interesuje mnie granie online.
    proszę o odpowiedź

    P.S. Rzetelne odpowiedzi mozna dołaczyc do głownego tematu o LT+ w koncu nie kazdy jest szcesliwym nieszcesliwym posiadaczem liteona lub benka :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum