1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

naped sie nie chce otwierac

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bloodwars29, Grudzień 13, 2010.

  1. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    mam Liteon-a ostatnio znajomy mi aktualizowal konsolke z 1,51 na Lt+
    wczesniej naped nie chcial sie czasem otworzyc w pionie ale w poziomie wszystko dobrze bylo...po wgraniu Lt+ bylo ok
    po jakis dwoch tygodniach dokladnie to wczoraj...chce otworzyc naped i nie moge dopiero za jakims 30 razem sie otworzyl...dzisiaj to samo...nie wiem co mam robic....

    wie ktos co pomoze?
    moze lt ma z tym cos wspolego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie ma nic wspolnego. SLychac ze chce sie otworzyc czy wogole nie reaguje?

    Jak slychac ze pracuje to jak sie wysunie zdejmij gumke ktora bedziesz widzial z przodu, umyj ja plynem do zmywania i ciepla woda i zaloz. Powinno pomoc..
     
  4. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    słychac ten dziwek ze chce sie otworzyc ale sie nie otwiera...
    myslisz ze bede umial załozyc ta gumke pozniej bez otwierania obudowy?
    od spodu tacki [tak sie chyba na to mowi :)] pamietam ze na tych "ząbkach" bylo cos w rodzaju smaru a teraz to wyschlo moze to jest powodem?
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    na stówe gumka -słychac jakby sie otwierał ale buczy chwile i przestaje???
     
  6. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak dokladnie...wieczorem zajrze tam bo nie mam czasu za bardzo
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    u mnie to samo w falconie było ,wyczyszczenie gumki w moim przypadku pomogło
     
  8. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    haha wiedzialem ze cos odwale i odwalilem ...gumka mi przy zakladaniu wpadla do napedu...dzisiaj polecialem do sklepu po torx 10 rozkrecilem konsole i naped....znalazlem gumke zalozylem i dziala :)
    dziwkówki dla was
    podowjne dla dextera bo znalazlem Twoj filmik w sieci jak rozebrac konsole :)
    pzdr
     
Wczytywanie...

Poleć forum