1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd się nie otwiera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jacek Bugalski, Grudzień 15, 2012.

  1. Jacek Bugalski

    Jacek Bugalski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam ponownie.

    Co może być przyczyną tego, że napęd się nie otwiera? I jak to zlikwidować? ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A słychac ze naped chce sie otworzyc a nie moze ?
    1.Jeśli to słychac to prawdopodobnie gumka sie slizga.Jeśli nie masz gwarancji to rozkrec konsole potem rozkrec naped i wyciagnij gumke i ja wyczysc (ja czyscilem w goracej wodzie) ale tylko gumke wyczysc w wodzie
     
    1 osoba to lubi.
  4. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Napęd się nie otwiera

    jeb#ij w górna część i się otworzy robię tak od roku i śmiga .

    ZaTapatalkOwane z Samsung Galaxy Y
     
    1 osoba to lubi.
  5. Jacek Bugalski

    Jacek Bugalski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Ok, dzięki.
    Jeszcze 2 pytanie, ile może kosztować laser, oraz jego wymiana w Xbox360 Arcade?
     
  6. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Zalezy od 40 do 60 zl
     
  7. Jacek Bugalski

    Jacek Bugalski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Yoka.

    Tak słychać że chce się otworzyć.

    Niepotwarzy- a gdzie można kupić? Na allegro szukałem i nie mogłem znaleźć.
     
  8. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to nie lepiej kupic naped ? jak masz placic za wymaine lasera 40-60 zl to za tyle powinienes wychaczys naped.
    Jak słychac to powinien problem lezec w gumce ja mialem to samo w moich dwoch x-klockach i podzialalo umycie gumki w cieplej wodzie :p
     
    1 osoba to lubi.
  9. Jacek Bugalski

    Jacek Bugalski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Tak ale ja będę potrzebował i to i to, bo laser mi rysuje płyty ;/ To znaczy kiedyś mi coś na niego upadło pdoczas grania w Fifę i właśnie mi porysowało straznie i mam wrażenie że nadal rysuje ale nie jestem pewny
     
  10. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    @up
    Wątpię. Bo jak ja walę w górną część aby napęd się otworzył to się jakoś nie rysują. A xbox jak xbox zawsze rysuje płyty :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum