1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd sie nie otwiera...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kacprzak_Lca, Październik 30, 2009.

  1. kacprzak_Lca

    kacprzak_Lca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ludzie mam problem... juz od jakiegos czasumiałemproblem z napędem, czasem musiałem np 2-3 razy wcisnąc przycisk zeby sie otworzył a czasem działał bez zarzutu. Wczoraj chciałem odpalic tekkena po raz pierwszy( zamieniłem obraz płyty na wave2) i wyskoczyłmi komunikat ze trzeba zrobic aktualizacje, przetrzec szmatką płyte itp., wiec zapewen miałem złą aktualizacje.. sciągnąłem więc tą :2.0.8507.0 September 23, 2009. i po jej wgraniu napęd całkowicie odmówił posłuszenstwa:( Wie ktos co mogę teraz zrobic?? To wina aktualizacji czy poprostu zbieg okolicznosci i poprostu napęd padł

    PS. jak wciska przycosk to słychac jakby napęd miał sie zaraz otworzyc czyli cos tam jednak sie dzieje ale jednak cos go blokuje, jakby miał za mało "siły" zeby sie wysunąc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesto sie tak dzieje , gdy nacisniesz przycisk do otwierania puknij lekko w tacke :) napewno sie otworzy :)
     
  4. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja często tak mam i po prostu podważam lekko palcami klapke i git ;p
     
  5. kacprzak_Lca

    kacprzak_Lca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podwarzałem nawet jak panel sciągnąłem zeby lepiej złapac ten anpęd i nic:( stukac teraz tez probowałem i tez nic. Chyba cos sie spieprzyło na amen
     
Wczytywanie...

Poleć forum