1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd w Xbox 360 Slim 4GB.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Criman, Maj 12, 2013.

  1. Criman

    Criman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam Xboxa 360 Slim 4GB wyprodukowanego 2012-07-02, przejrzałem trochę forum i najprawdopodobniej mam napęd liteon 16d5s. Prosiłbym jednak o potwierdzenie, ponieważ nie chcę rozbierać konsoli jeśli nie ma obecnie możliwości jej przerobienia.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    napewno masz ten napęd liteon 16d5s , data produkcji powyżej 07/08 2011r montowali tylko takie
     
  4. Criman

    Criman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za szybko odpowiedź, a więc pozostaje czekać aż wypuszczą Lt 3.0 na ten napęd.
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    na ten napęd masz LTU koszt ok 300 zł i chyba raczej nie puszczą lt3
     
    1 osoba to lubi.
  6. Criman

    Criman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na LTU odpalę najnowsze gry, i jak wygląda sprawa z oflagowaniem? LT 3.0 podobno bardzo zmniejszało ryzyko bana.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Odpalisz ltu to to samo co lt 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    LTU to taka odmiana LT 3.0 na nowych napędach , jest drogo ponieważ trzeba zamontować RGH , wyciągnąć cpu key, oraz wymienić PCB w napędzie
    Ryzyko bana takie samo jak na LT 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  9. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Tak jak użytkownicy wyżej piszą z tym Ltu jest trochę roboty i drogo lepiej sobie zadać pytanie czy nie opłaca się zamontować Rgh jeżeli masz oczywiście zamiar grać offline
     
  10. Criman

    Criman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma różnicy przy grze online między LT a RGH w obu przypadkach lepiej nie próbować?
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Lt granie online . Rgh granie offline . No chyba że Rgh + duall nand
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jest róznica przy rgh po połaczeniu z live jest od razu ban
     
  13. Criman

    Criman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak konsola ma RGH i LT 3.0 to także od razu jest ban?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak za rgh. Mjsiala by miec jeszcze dual nand

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum