1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mactez, Październik 30, 2008.

  1. mactez

    mactez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    a więc ściągnełęm sobie Call Of duty 4, sprawdziłem zgodność z ixtreme i PALem, nagrałem wg poradnika na płytę DVD+R DL Verbatim (nagyrwałem prędkością 2,4) wszystko się nagrało dobrze , w komputerze jak wkładam płytę to jest folfer AUDIO_TS i VIDEO_TS (czy jakoś tak) wkładam grę do konsoli pisze odczytywanie ,a po chwili otwórz napęd ...

    Co może być przyczyną ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

    Napisz dokładnie jaki komunikat pokazuje się na ekranie TV po włożeniu płyty. Podaj pełną nazwę(scenową) ściągniętej gry.

    ps
    Masz w ogóle przerobioną konsolę ?? Jaki FW ??
     
  4. mactez

    mactez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Odp: Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

    no na TV się nic nie pokazuje jakby płyty nie widziało , jak wkładam płytę to pisze odczytywanie... a po chwili się zmienia w otworz napęd czyli konsola twierdzi że nic nie ma w środku...

    FW to Ixtreme 1,4

    a gra to

    Call Of Duty 4 Modern Warfare PAL XBOX360-GAC
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

    Na to wygląda, że gra po prostu się źle nagrała i będziesz musiał palić ;) jeszcze raz. Jak nagrywałeś imgburn to daj loga zobaczymy czy wszystko było ok.
     
  6. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Odp: Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

    A czy ty czasem obrazu nie wypakowałeś winrarem i nagrałeś jego zawartość? ;D
     
  7. anonymous

    anonymous Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

    skoro mial AUDIO_TS i VIDEO_TS pod pc to napewno nie
     
  8. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

    Hmm podejrzewam Open Try problem tu trza gumek :) jaki masz napę w konsoli.Czytac ,czytac i szukać to nie boli http://x360iso.org/hardware/t490/
     
  9. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

    Nie zaczyna się zdania od "a więc".
     
  10. ramalash

    ramalash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Napęd w xboxie 360 nie widzi nagranej gry

    Ja jak pierwszy raz nagrałem gre to nie ustawiłem Layerbreak. I też mi się gry nie wczytywały.
     
Wczytywanie...

Poleć forum