1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd X360 - Hitachi GDR-3120L

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzysiekao14, Wrzesień 14, 2012.

  1. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Na sprzedaż mam napęd do konsoli Xbox 360. Model to Hitachi GDR-3120L. Ma on wgrane LT + 2.0, bo tylko to na ten moment jest obsługiwane przez ten napęd. Napęd 100% sprawny, to znaczy, tacka się wysuwa, napęd odczytuje płyty, jednakże nie posiadam kluczu napędu do niego.

    W skład zestawu wchodzi :

    - napęd Hitachi GDR-3120L z wgranym LT+ 2.0
    - kable do napędu

    Cena : 45 zł + koszty przesyłki

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Z cena poleciales heh

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Więc ile niby jest on wart ?.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic nie jest wart
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Ponieważ ?.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poniewaz wiekszosc konsol z tym napedem trafiła na śmietnik.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Myślę, że komuś może się przyda, jest sprawny, itp. Sprawdzany był przez mojego kolegę, który zajmuje się przeróbką Xboksa.
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Za 15 pln sprzedałem taki napęd heh
    Więc nie zrobisz zabardzo,:-D na paczkę fajek ci starczy :-D


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Ja nie palę, jak nie zejdzie to go sobie zostawie,w razie jak BenQ padnie.

    Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Za,benq sie go wsadzic nie da

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Ale w tej konsoli, co kupiłem na początku był Lite-On, spoof na Hitachi, a teraz mam BenQ.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Hitachi nie odpali na podmianie xgd3

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. mr.koniu

    mr.koniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolega mysli ze wcisnie jakimus gimbusowi naped wart paczke fajek za 70 zl kolego nowke naped hitchi mozna kupic za 90 zl tak wiec sam, nason sobie wnioski z tej sprzedazy czy to ma sens
     
  15. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Wiem o tym, zdaje sobie z tego sprawe.

    @mr.koniu nikt nie każe Ci kupować tego napędu, czyż nie ?.

    Poza tym wydaje mi się, że wszyscy tutaj łamiemy regulamin ?, bo jak widze zero ofert tylko same posty z narzekaniem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum