1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd x360 premium hdmi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PawlaQ, Lipiec 2, 2008.

  1. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Jak mogę sprawdzić jaki mam napęd w moim xboxie patrzyłem z tyłu i tam pisze 2008-05-21
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napęd x360 premium hdmi

    LiteOn, 99,9%. Weszly pod koniec kwietnia.
     
  4. Mix*Tech[kameleon]PL

    Mix*Tech[kameleon]PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Odp: Napęd x360 premium hdmi

    Mój x360 premium hdmi jest z 2008-04-18 na szczęście Benq :)
     
  5. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Odp: Napęd x360 premium hdmi

    A jak on ma napęd lite-on to : nie da się przerobić ?:<
    Czy jak jest z 2008-05-21 to jest większa szansa ze sie nie przegrzeje ??
     
  6. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Napęd x360 premium hdmi

    PawlaQ nie operujmy konsolami bo kolor obudowy nie ma wiele do rzeczy, falcon to falcon kazdy grzeje sie tak samo (przynajmniej teoretycznie)

    liteona przerobic sie na pewno nie bedzie dalo (bo nie wiem co masz tu dokladnie na mysli) na pewno nie bedzie dalo sie zrobic zapisu flashu na kosci pamieci ktora jest w nim
     
  7. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napęd x360 premium hdmi

    To jest falcon, czyli wersja ktora ogolnie mniej sie grzeje niz stare xboxy i awaryjność jest o wiele nizsza, takze o to sie nie martw. Niestety twoj naped to LiteON,ktorego na chwile obecna nie da sie przerobic,takze pozstaja Ci oryginaly.
     
  8. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Odp: Napęd x360 premium hdmi

    No to bardzo dobrze choć szkoda ze jeszcze nie da rade przerobić lite-ona
     
  9. tehCarlos

    tehCarlos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Napęd x360 premium hdmi

    Zajrzyj na tę stronkę http://www.360drives.com/list?v_perpage=500&sort=mfrdate
    I dla pewności zdejmij faceplate http://youtube.com/watch?v=eY76rKo5mQg
     
Wczytywanie...

Poleć forum