1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rysunkowiec, Listopad 28, 2012.

  1. Rysunkowiec

    Rysunkowiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jak siadł mi napęd w x360 arcade to mogę kupić byle jaki i będzie chodził ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    mussisz kupic taki jaki masz w xboxie jaka data produkcji??
     
  4. Rysunkowiec

    Rysunkowiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Napęd x360

    Kup benq lub liteon.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  6. Rysunkowiec

    Rysunkowiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tutaj macie mój przypadek.
    Da się to jakoś naprawić ?

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Napęd x360

    Wygląda to na uszkodzony southbridge bo nawet dioda nie mruga.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Rysunkowiec

    Rysunkowiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale w filmiku mówiłem ... że dioda mruga non stop ale tego nie widać. Mógłbym zrobić filmik w lepszej jakości jak chcecie.
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Rozbierz konsolę,włącz ją,wyciągnij kabel od zasilania napędu, zamknij tackę ręcznie i włóż kabel od zasilania napędu.Kombinuj tak i po paru próbach się naprawi.Jeżeli nie chcesz się z tym bawić to zapraszam do mnie.
     
  10. narcyzik

    narcyzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze cos przeszkadza w srodku domknac sie do konca i wtedy odbija naped i sie otwiera
     
  11. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Ale napęd się nie odbija tylko po chwili otwiera się.Niech autor skorzysta z mojej porady, to na pewno pomoże.
     
  12. Rysunkowiec

    Rysunkowiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie pomaga niestety. Napęd przestał chyba funkcjonować. Nie wsuwa się, nie wysuwa. Tylko dioda mryga ... nagrać filmik ??
     
  13. Rysunkowiec

    Rysunkowiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robiłem tak i wyskoczyły mi 3 czerwone diody. Być może coś zrobiłem źle. Może mi dać ktoś namiary na allegro albo gdzieś gdzie mógłbym naprawić napęd albo kupić taki sam ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum