1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd Xbox360 slim 0225 jaki lt?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nicekt, Styczeń 10, 2012.

  1. nicekt

    nicekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam!
    Dziś robiłem swojego slima. Zczytałem klucz, zrobiłem unlock napędu przez rezystor 10ohm, zrobiłem firmware poprzez spoofowanie z plikiem LTPlus-0225-v2.0u.bin. Zlutowałem ścieżkę, wgrałem do napędu i zablokowałem napęd. Po włożeniu napędu do konsoli i włożeniu płytki odpala się tylko filmik xbox360, odtwórz dvd. Czy ze złym plikiem spoofowałem to co wczytałem z konsoli? Czy zamiast spoofować zrobić manual spoof?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wgraj tym razem fw bez u i nie lutuj tej sciezki zablokuj tylko w jf, jesli nic nie da. to jako nornalna konsola juz czytac plyt nie będzie. modyfikacja rgh i odpalanie gier z hdd i wtedy mozna tez postawic czytnik jako sprawny.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. nicekt

    nicekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Uff, zrobiłem jak wyżej i działa. Czemu w poradnikach każą lutować ścieżkę z powrotem a wym przypadku nie trzeba?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie ma sensu po prostu. W poradnikach kaza dlatego zeby bylo wszystko tak jak wczesniej.
     
  7. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Czyli wg. Was nie lutowac tej sciezki?

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum