1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

naped ??? z innego xboxa...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Sierpień 26, 2010.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    witam mam pytanie. mam naped ze starego xa. gdybym go chcial przelozyc do innego xa to co najlatwiej zrobic zeby dziall???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    podaj jakie napędy chcesz zmienić.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz odczytac fw z napedu ktory masz w xie, otworzyc w jungle to fw i fw do napedu ktory chcesz wlozyc, kliknac spoof source to target, zapisac i wgrac do napedu ktory ma sie znalezc w tym xie.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    musisz przegrać klucz napędu z jednego do drugiego i bedzie działało
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    napedy to dwa liteony.
    tylko nie wiem jak to sie robi z przegrywaniem z napedu klucza
     
  7. crasti

    crasti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    może nich ktoś Ci to po prostu przegra a nie sam kombinujesz ?
     
  8. krzysiek!

    krzysiek! Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    a można dać napęd ze starego xa do slimki? (oczywiście stary napęd jest przerobiony)
     
  9. dawid27

    dawid27 Banned

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. krzysiek!

    krzysiek! Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    szkoda
    co lepiej sprzedać slimke i kupić premium z xbr czy poczekać kilka miesięcy na flasha slimki?
     
  11. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Poczekaj.
     
  12. krzysiek!

    krzysiek! Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    krzysiek058: dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum