1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd z LT szfankuje

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez xgrzesiox, Październik 5, 2013.

  1. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Hej!

    Mam taki problem, że jak wkładam oryginalną grę do napędu, pokazuje "otwórz płytę DVD", a jak pirata to wywala mnie do dashu gdy dam otwórz grę. Wcześniej był na nim LT 1 z tym samym problemem. Dodam że zmieniałem płytę główną z Zephyr na Japser z Arcade'a. Mam wgrać na napęd KEY z oryginalnego napędu, czy wymienić laser?

    Napisane z mojego Ace 2 za pomocą Tapatalk 4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wgrać klucz od tej płyty gł którą teraz masz czyli jasper.Jeśli napęd to nie liteon gry xgd3 nie będą działać ;)
     
    1 osoba to lubi.
  4. Link88

    Link88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Mam BenQ, czyli napęd do wymiany na LiteOn + dogranie klucza z płyty głównej?

    Napisane z mojego Ace 2 za pomocą Tapatalk 4
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Może zostać benq musisz zrobić spoof w lizard toolbox

    i klucz z płyty
     
    1 osoba to lubi.
  7. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    A jak zgrać klucz z płyty? Widzałem na Google że potrzeba RGH. Jest inny sposób?
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Trzeba zrobić rgh aby wyciągnąć klucz z pł. głównej. Innej metody nie ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum