1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd z oryginalnym FW, napęd z lt2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez furiorr, Listopad 13, 2011.

  1. furiorr

    furiorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ello

    Dziś tak myślałem czy jak kupiłbym nowy napęd z oryginalnym FW i zaktualizował dash-a (na nowym napędzie), potem przełożyłbym napęd z lt2 działało by? Czy były by komplikacje?

    PS Nie wiem czy zwięźle napisałem.

    Edit:///

    Wszystko po to żeby nie tracić przeróbki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ale po co Ci do tego nowy naped??
     
  4. furiorr

    furiorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie, zapomniałem opisac to i owo.
    Chodzi mi o to żeby nie stracić przeróbki bo nie za bardzo mam jak się dostać do Gorzowa Wlkp. Żeby przerobić konsole.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakbyś kupił nowy napęd, to musiałbyś i tak wgrać do niego klucz ze starego.
     
  6. pepesza

    pepesza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nie rozumie do końca waszego wywody, jeśli to ma być przydatne dla laików, takich jak ja, to piszcie całość
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tylko se kup taki sam jak masz. i wgraj klucz z tego obecnego do nowego bo bez tego nie zadziała.
     
Wczytywanie...

Poleć forum