1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd z przeróbką i napęd bez

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Santi1989, Luty 22, 2011.

  1. Santi1989

    Santi1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam, kupując xboxa 2 lata temu miałem napęd Lite-on, jednak przy przeróbce napęd został wymieniony na Benq.
    Teraz kiedy chcę grać na Xbox Live to czy wystarczy jeśli zamontuję stary napęd czy trzeba też coś wgrywać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To zależy czy chcesz grać na oryginałach - jeśli tak to nie trzeba. Tak czy siak - jak grałeś na piratach to logi i tak zostają więc bana dostaniesz i tak.
     
  4. Santi1989

    Santi1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    na benq grałem na piratach, na lite-on nie grałem, bo nie miałem jak, nie był on w ogóle używany
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    prawdopodobnie liteona masz czystego i z kluczem
    więc przepinasz napęd i grasz na XBL na oryginałach [o ile konsola nie została oflagowana]
    druga opcja to wgrać LT+ do liteona i też możesz grać na XBL tyle że na kopiach ...
     
  6. Santi1989

    Santi1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    xvall nie wykryl nic, bede grac na oryginalach ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum