1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd z x360 do pc i robienie iso

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez bololabich, Styczeń 30, 2013.

  1. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na wstępie powiem ,że nie wiedziałem do jakiego działu to dać ale jeśli ten jest nie odpowiedni to sorry.
    Potrzebuję napędu do robienia iso gier x360 czytałem ,że wystarczy napęd z x360 podpięty w pc tylko czy to tak nadal działa i co muszę z tym napędem zrobić aby to działało oraz czy każdy napęd z fata może być bo na allegro za 30 czasem spalonego x360 całego można kupić i napęd wyjąć ,a resztę na śmietnik. Jeszcze jedno czy z wypalonych gier też mogę tak zrzucić iso?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na co Ci specjalny napęd do PC do robienia obrazów ISO z płyt na X360 ?? - każdy PC'towy napęd się do tego nadaje
    Wystarczy CLONE CD albo IMGBURN i zrobisz obraz na dysk PC'ta , widzę że masz RGH , więc potem ISO przerabiasz do GOD'a lub XEX'a i włala :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    fakt faktem mam rgh i na rgh sobie na dysk konsoli zgrywam ale mi chodzi o iso żeby nagrać dla brata na lt3
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: napęd z x360 do pc i robienie iso

    Z wypalonych kopi 1:1 tak jak kolega wyżej napisał.
    A tobie chodzi o kopiwanie oryginalnej gry ?
    Ja używam do tego usbpro + 16d2s z fw 0800.
    Wszystkie napędy dla których fw 0800 wyszło się nadają. Zobacz na c4eva.
    Na samym pc bez usbpro nie próbowałem więc się nie wypowiem.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
    1 osoba to lubi.
  6. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    TNX za pomoc już wszystko ogarniam :chuncky:
     
Wczytywanie...

Poleć forum