1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naped zaczyna się psuć?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez DojoPL, Październik 10, 2009.

  1. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Kurcze chyba mój XBOX 360 zaczyna szaleć.

    Włączam sobie X-Pudełko. Wszystko ok.
    Wkładam płytkę z Halo 3. Nagle słyszę taki inny dźwięk z napędu.
    Czarny obraz czekam i BĘC! Wielka biała ramka z napisem.
    This game its compatiliy only XBOX 360. Normalnie myślałem, że padnę.
    Płytka z Halo 3 (only on xbox 360) w XBOX 360 i taki napis.

    Nie wiem czy to przypadek czy też napęd zaczyna padać.
    Otworzyłem tackę. Włożyłem jeszcze raz no i niby działa.

    Nie wiem czy mam się bać czy co?
    Mieliście już taki przypadek?

    Na razie zdarzyło mi się to tylko na Halo 3. Płytka orginał. Praktycznie nówka. Żadnych rys. Napęd nie przerobiony.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DonPiotrek

    DonPiotrek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Kurcze to nie fajnie. Tylko to jest problem związany z napędem czy czymś innym? Dodam jeszcze, że potem włożyłem jeszcze raz płytkę z halo 3 i pograłem z półtorej godzinny i było w porządku.
     
  5. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja miałem również taki przypadek z grą nba homecourt, która na dodatek jest jedynym moim oryginałem pośród sterty kopii zapasowych.
     
  6. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    twoj xbox zaczyna umierac..tez tak kolega mial i wnet mu siadl xbox...
     
  7. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    No to nie dobrze. Z jednego siś cieszę. Właśnie miałem go przerabiać. Zepsuje się pójdzie na gwarę. Dostanę jasper to śmiało przerabiam i będzie git.

    Tomciopaluch a powiedz tylko co potem wyskoczyło twojemu koledze? Rrod? czy siadł napęd bo nie wiem czy go teraz przycisnąć czy spać spokojnie. Bo mam gwarę na napęd i te inne pierdoły tylko 3 miesiące a na rroda i E74 2 lata.
     
  8. Elendil

    Elendil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie przesadzaj:DD:DD to najwyzej usterka z napedem ale mysle ze laser zle zalapal plyte dlatego tak. Xbox od tego nie padnie bo to zadna usterka wewnetrznego sprzetu. Jesli za drugim razem jest dobrze to znaczy ze wszystko bedzie ok.
     
  9. pavlik

    pavlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam podobny problem,a mianowicie konsole mam niecały tydzien,wczoraj pozyczylem cod3,plytka nie byla mocno porysowana moze z jednej strony taka wieksza ryska i problem polega na tym ze przy probie zainstalowania gierki na dysku na 20% wyskakuje blad ze szmatką,przy grze z napędu raz dostalem zawiechy i musialem resetowac, czy takaze mam się bać? Nie wiem jak z innymi plytami powniewaz nie mam narazie innych gierek zeby przetestowac.
     
  10. DF Apache

    DF Apache Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wien
    nie panikujcie tak posiadam dwie konsolki jedna Falcon (nie przerobiony) drugi Jasper (przerobiony) i w każdej ten napis mi się już wyświetlił po włożeniu oryginalnej gry (przy piratach też) czasem po prostu złe przeczyta płytkę i tyle, nic się wam nie psuje bo od wyświetlenia tego komunikatu minęło już u mnie coś z 9 miesiące na Falconie i z 4 na Jasperze i wszystko hula
     
  11. juziek1994

    juziek1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    dokładnie też tak miałem ze 2 razy miałęm przerabiać i dzień przed włożyłem orginała nfs i wyskoczyło mi to że gra to dvd ale wyjełem włożyłem i wszystko śmiga jak należy i nie zrezygnowałem z przeróbki wienc przerabiaj ciesz sie tym swoim xboxem
     
Wczytywanie...

Poleć forum